• Contactpersoon :
    • Richard Mulder
    • Functie :
    • Projectleider
    • Rol in het project :
    • Aansturen van het projectteam wat zich bezig houdt met de nieuwbouw
Door onze efficiënte werkwijze halen wij het beste uit ons team!

Rol van DAEL voor de nieuwbouw van Coöperatie DOOR

De belangrijkste verantwoordelijkheden van ons projectteam zijn de projectplanning (door Twiggy), het organiseren van de uitvoering, het aansturen van onze collega’s in de buitendienst, de bewaking van de voortgang en eventuele projectrisico’s, in combinatie met de informatievoorziening aan en het creëren van intern- en extern draagvlak. Onze tekenaar houdt zich daarnaast bezig met het ontwerp en de engineering van dit project.

Werkzaamheden DAEL Data & Electro 

"Wij zijn aangesteld om ons tijdens dit omvangrijke project te ontfermen over de complete E-installatie o.a. bestaande uit de verlichtings- camera-, inbraak-, brandmeld-, en ontruimingsinstallatie, toegangsinstallatie en het gebouwbeheersysteem (KNX) van het pand. Wij denken mee met de klant en houden de touwtjes strak in handen tijdens de voorbereiding en uitvoering. Zo halen wij het beste uit ons team en is ons werk keer op keer van hoge kwaliteit", volgens Richard Mulder.

Over Dael

De DAEL Groep bestaat uit zes zelfstandig opererende ondernemingen: DAEL Data & Electro, DAEL Telecom, DAEL Telecom UK, DAEL Power, DAEL Security en DAEL Rail. Het zijn bedrijven die opereren op het snijvlak van technologie en innovatie, elk op een ander terrein. Als groep van zes bedrijven bestrijkt DAEL niet alleen een breed scala aan projecten, maar ook meerdere landen: België, Engeland, Nederland en Schotland. 

Terug naar Onze bouwpartners