Rol Hamelink Koeling voor het nieuwbouwproject van coöperatie DOOR

Hamelink Koeling is verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de koeltechnische installatie. Projectleider Eelco Hamelink zorgt samen met Jeffrey Hamelink en Marco van de Helm voor een optimaal ontwerp en de gedetailleerde uitwerking. Het hart van de installatie wordt gevormd door een milieuvriendelijk koelsysteem op basis van ammoniak / CO2. Gericht op de toekomst en met een zo hoog mogelijke energie efficiency.

Werkzaamheden Hamelink Koeling

De werkzaamheden van Hamelink koeling bestaan uit diverse activiteiten: Vanuit het ontwerp zijn er 3-d modellen uitgewerkt en is er met het bouwteam gezocht naar een zo goed mogelijke opzet en afstemming van de installaties. Uitwerking van het ontwerp met de selectie van de juiste componenten en voorbereiding van de bouwfase zodat de werkzaamheden op een efficiënte wijze uitgevoerd kunnen worden. Afstemmingen voor de planning met de andere partijen binnen het bouwteam.Complete inrichting van de machinekamer, montage luchtkoelers, piping en isolatie, elektrotechnische installatie en besturing met alle bijbehorende veiligheidsvoorzieningen.

Over Hamelink Koeling

Het contact van Hamelink Koeling met telersvereniging Prominent gaat al terug naar begin jaren ‘90 met de realisatie van koelcellen op een aantal teeltbedrijven. In de daarop volgende jaren maakt Hamelink Koeling naam in het AGF-segment met kwaliteit, aanpak en service. Daarom mochten wij in 2000 de koelinstallaties leveren voor DC Promiment en een aantal jaren later voor Sweetpoint in Honselersdijk en Middenmeer. Hoe mooi en bijzonder is het dan om in 2019 ook voor coöperatie DOOR de basis te mogen leggen aan een succesvolle toekomst.

Terug naar Onze bouwpartners