• Contactpersoon :
    • Dirk-Jan van Daalen
    • Functie :
    • Directeur
    • Rol in het project :
    • Lid van het bouwteam en projectleider
'Bouwpartner zijn van zo’n vooruitstrevend en innovatief project is een uitdaging waar ons hart sneller van gaat kloppen!’

Rol Van Daalen voor de nieuwbouw van Coöperatie DOOR

De rol van Dirk-Jan van Daalen is samengevat "het luisteren naar wat de opdrachtgever voor ogen heeft en dan slimme, effectieve en betaalbare plannen maken vanuit onze jarenlange expertise en deze met ons team en in samenwerking met de bouwpartners vormgeven in de praktijk.
Wij zorgen om te beginnen voor de voorbelasting van de buitenruimte, dit omdat we in een zettingsgevoelig gebied zitten. Daarnaast leggen we de terreinriolering en andere leidingwerken aan en brengen we de terreinfundering en het straatwerk aan. Groenvoorziening en verkeersvoorzieningen zijn ook onderdeel van onze werkzaamheden. Kortom: wij zijn als eerste gekomen en gaan straks waarschijnlijk als laatste bouwpartner weer weg.Het leuke aan dit project is dat eigenlijk alle elementen van waar we goed in zijn en wat we leuk vinden aan bod komen."

Trots om bouwpartner van Coöperatie DOOR te mogen zijn

Dirk-Jan van Daalen is enorm trots op het feit dat het bedrijf één van de bouwpartners is. "We zijn er trots op onderdeel te zijn van de realisatie van dit prachtige verpakkingscentrum en we een toonaangevende club als Coöperatie DOOR - en natuurlijk de telers daar achter - als opdrachtgever mogen hebben. Bouwpartner zijn van zo’n vooruitstrevend en innovatief project is een uitdaging waar ons hart sneller van gaat kloppen!"

Een familiebedrijf wat bekend is in Nederland en ver daarbuiten

Van Daalen GWW is een familiebedrijf, gevestigd op Honderdland in Maasdijk en is bijna 60 jaar geleden opgericht. Ze zijn werkzaam in zowel de infra- als tuinbouwsector en voeren daar een breed scala aan werkzaamheden uit. Je kunt hier denken aan bouwrijp maken voor nieuwe tuinbouwbedrijven, industrie-, of woningbouwprojecten. De werkzaamheden die hier vaak deel van uitmaken zijn grondverzet, watergangen aanleggen, riolering, beschoeiingen en terreinverharding als bestrating of asfaltwerk. In de tuinbouwsector heeft Van Daalen als specialisme de aanleg en renovatie van waterbassins. Van Daalen waterbassins zijn een begrip in Nederland en ver daarbuiten.

Terug naar Onze bouwpartners