Persbericht 1 april 2019

PERSBERICHT
Maasdijk, 1 april 2019


COÖPERATIE DOOR TEKENT VOOR GROND OVERDRACHT HONDERDLAND
Nieuwbouw verpakkingscentrum en kantoor eind 2020 klaar 
 

Op vrijdag 29 maart heeft Coöperatie DOOR getekend voor de overdracht van de grond voor een bouwkavel van 3,6 ha op Businesspark Honderdland. De komende 18 maanden wordt hier gewerkt aan een nieuw markant bedrijfspand. Namens Coöperatie DOOR tekenden voorzitter Jack Groenewegen en penningmeester Pleun van Duijn voor de overdracht van de grond en namens Honderdland OntwikkelingsCombinatie (HOC) waren dit Arie Kruithof en Hans Vis. 

Kantoor en one-stop-shop onder één dak
Coöperatie DOOR bouwt samen met haar merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint een nieuw gezamenlijk kantoor en een Verpakkingscentrum waar de tomaten, aubergines, zoete puntpaprika’ en komkommers straks onder één dak worden verpakt naar wens van de klant. De inrichting van het nieuwe pand is volledig gericht op een snelle en efficiënte verwerking van onze versproducten door de logistiek te optimaliseren. Daarnaast realiseert DOOR een one-stop-shop voor de klant. Het nieuwe pand moet eind 2020 gereed zijn voor gebruik. 

Foto: Aanwezigen overdracht grond DOOR-HOC
 

Van links naar rechts;  Arie Kruithof (HOC), Pleun van Duijn (DOOR/Purple Pride, Jack Groenewegen (DOOR/Prominent), Eric in ’t Veld (HOC), Hans Vis (HOC) en Michel Zuijderwijk (DOOR/SweetPoint).