Ons nieuwe pand

In 2019 en 2020 bouwt Coöperatie DOOR langs de A20 een nieuw opvallend pand. In het nieuwe gebouw worden de activiteiten van de huidige kleinpakvestigingen van Prominent, Green Diamonds, Purple Pride en SweetPoint samengevoegd tot één locatie.

Dankzij vol geautomatiseerde verpakkingslijnen vinden straks miljoenen verpakkingen met tomaten, aubergines, puntpaprika’s en komkommers hun weg naar de klant. Alleen al voor tomaten zijn dit straks jaarlijks 250 miljoen verpakkingen in alle soorten en maten; een verdubbeling van het huidige aantal.

Het nieuwe pand wordt geheel gebouwd met het oogmerk om de logistieke stromen voor onze versproducten zo efficiënt mogelijk te laten lopen. Naast efficiency staat een fijne en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers voorop. Ook wordt het pand ingericht op optimaal samenwerken. Denk daarbij aan faciliteiten voor onze medewerkers en leden zoals een gezamenlijke kantine om te eten, voldoende ruimtes om elkaar te kunnen spreken en een binnentuin om met elkaar te ontspannen. Ook ontwikkelen we een Retail center om samen met onze klanten te sparren over optimale klantbeleving.

Mijlpalen

Aankoop grond

Op vrijdag 29 maart werd officieel de grond aangekocht voor de nieuwbouw. Jack Groenewegen, voorzitter Coöperatie DOOR en Pleun van Duijn, vice-voorzitter ondertekenden namens DOOR het koopcontract.

Eerste paal

Woensdag 29 mei is de eerste paal gevierd. Dit was de eerste van in totaal 1598 palen. Lees hier verder.