Wie zijn wij

Wij zijn DOOR, house of leading brands. DOOR is een professionele coöperatie van én voor vruchtgroentetelers. Met onze vijf merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint, onze 53 leden en 570 ha glas zijn we een grote speler met invloed in de markt. Via exporteurs en serviceproviders vinden onze producten hun weg naar de retail en foodservice in heel Europa en daarbuiten. De focus van DOOR ligt op verkoop, marketing, kwaliteitscontrole en innovatie. Meer informatie over DOOR vind je op onze site.

Samen met onze merken bouwen wij aan onze toekomst met een nieuw kantoor en een Verpakkingscentrum waar onze tomaten, aubergines, zoete puntpaprika’ en komkommers straks onder één dak worden verpakt, geheel volgens de wensen van onze klanten. Met de nieuwbouw maken we de logistieke stromen nog efficiënter en realiseren we een one-stop-shop voor onze klanten.
In de nieuwbouw komen alle salesteams – verkoop en marketing - van de 5 merken, plus alle specialisten van DOOR - fysiek bij elkaar in één pand. We bundelen zo de gezamenlijke vakkennis op het gebied van duurzaamheid, kwaliteitszorg, financiën, ICT en HR.